Intel·ligència Artificial per trencar la bretxa de gènere en la selecció de talent.

18/07/23

La innovació tecnològica obre noves finestres d’oportunitat per l’evolució dels negocis i per a combatre les desigualtats per raó de gènere.

Juno Projects, un projecte creat i liderat per dones emprenedores i professionals, té com a missió ajudar a donar continuïtat a les carreres professionals de dones altament qualificades que són mares i busquen un equilibri entre el treball i la vida personal. L’aplicació de la tecnologia en el nostre àmbit de treball facilita i agilitza tots els processos de selecció de talent i juga un rol important en la transformació digital del sector.

És per aquest motiu que Juno Projects aposta de manera constant per la innovació i ha desenvolupat el projecte “Estudi Aplicació Algoritmes IA en selecció de personal” subvencionat per ACCIÓ en el marc del programa: Cupons Indústria 4.0 de testatge de tecnologies digitals avançades-Digital Innovation Hub”.

Celebrem que les administracions públiques impulsin línies de subvencions per a emprenedores que volen aplicar la IA com a eina facilitadora per optimitzar els seus serveis, tant per a les dones professionals com per a les empreses que cerquen talent.

Aquest servei d’assessorament ha consistit en estudiar la manera d’utilitzar la IA en els processos de selecció de persones de forma que es redueixi la bretxa de gènere pel que fa als comandaments intermedis i especialment personal directiu.

Ets professional i vols formar part de la nostra xarxa de talent?

Ets empresa i busques talent femení?